Nyker lokalhistorisk forening

Foreningens formål er at få samlet og bevaret historisk materiale af enhver art, som kan være med til at tegne et billede af Nyker sogns historie. Vi samler således på billeder, breve, opnoteringer og beretninger, der kan være med til at tegne et billede af samfundet, som det var, og som det kan være af interesse for kommende slægter at kende til, som grundlag for en forståelse af den nutiden vi alle er på vej mod. Kort sagt alt gammelt materiale, som kan bidrage til at tegne et billede af vores historie til glæde for interesserede og ikke mindst kommende slægter.

Gamle billeder, som fortæller noget af historisk interesse, men som I ønsker selv at beholde, vil vi være taknemmelige for at få lov til at låne med henblik på at få det kopieret.

Nyker Lokalhistoriske Arkiv er i dag med i en sammenslutning af alle de lokalhistoriske arkiver på Bornholm og er nu tilsluttet det landsdækkende arkivsystem ARKIBAS, det letter søgemulighederne og samtidig sikrer, at der findes kopi af alt det registrerede materiale.

Yderligere information Klik her!