,

Beskrivelse af købmandsprojekt

Der er opstået en mulighed for at få etableret en topmoderne købmand/mini supermarked i Nyker, en mulighed som er opstået i et samarbejde mellem Nyker Borgerforening, Brødfabrikken og Dagrofa Danmark.  

Vi har taget initiativet, og er klar til at gøre en indsats for at det skal lykkedes at få en moderne dagligvarebutik tilbage til Nyker, men det kræver lokal opbakning, så projektet får det nødvendige lokale ejerskab, og det kræver ildsjæle for at komme i mål.

Vi havde borgermøde onsdag den 19/6 2024, hvor der mødte ca. 150 meget positive borgere op. 

Her fremlagde Dagrofa et budget på 1,6 mill. for opstart af en butik. Det lyder af meget, men ifølge helt friske analyser, som er taget ud fra befolkningssammensætning og indkøbsmønster i vores lokalsamfund, vurderer Dagrofa, at det sagtens kan lade sig gøre. 

Man kan tegne sig for anparter til kr. 2.500 pr. stk. og det er tilladt at tegne sig for mere end én.

Udfyld og underskriv bagsiden og aflever eller send den til: 

Nyker Borgerforenings formand Birger Olsen, Møllealle 5, Nyker, mail formand@nyker.dk

Dette er kun en tilkendegivelse på, at du vil købe anparter. Når projektet er klart, vil du få nærmere besked fra en tilknyttet advokat, hvor pengene skal indbetales til en klientkonto. Bliver projektet skrinlagt, har du ikke bundet dig til noget.

Det er vigtigt at pointere, at det bliver Min Købmand, som matcher priser med Netto og Rema 1000. Der vil være over 200 varer med det kendte mærke ”Gul Pris”, økologiske varer, bornholmske produkter m.m. Desuden vil der med stor sandsynlighed blive udlevering af medicin og pakker. 

Vi håber, at alle borgerne i Nyker og omegn er klar til at bakke op om denne mulighed.

Vi glæder os til at mødes hos Min Købmand i nærmeste fremtid.

Med venlig hilsen

Birger Olsen

Formand

Nyker Borgerforening